Wij hebben een grote collectie wildlife taxidermie

Opgezet wild/ Opgezette dieren

Houdt u van een stijlvol landelijk interieur dan bent u bij de Jachtkamer aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreide collectie vakkundig en exclusief opgezet wild!

De opgezet wild collectie van De Jachtkamer:

In onze exclusieve en omvangrijke collectie vindt u Europese en Afrikaanse dieren, in agressieve houdingen met loerende ogen en angstaanjagende tanden. Onze Europese collectie bestaat uit boerderijdieren, hazen, stieren, vossen en moeflons. In de Afrikaanse collectie vindt u onder andere de leeuw, ijsbeer, springbok en giraffe. Niet alleen de volledige dieren, maar ook de koppen alleen vindt u bij ons. Deze koppen zijn snel en eenvoudig aan een wand te monteren. De Jachtkamer is de trendsetter in modern wonen met een wildlife look. Zo hebben wij een ruim aanbod aan kleden van diverse dierenhuiden, meubelen en kroonluchters van geweien. Speciaal ter decoratie van uw interieur hebben wij unieke en prachtige spiegels en karaffen.
Bent u geïnteresseerd in ons opgezet wild of één van onze geweien artikelen? Mail info@dejachtkamer.nl of bel ons op het nummer 06 14 13 20 62

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com