Stoel gemaakt van koeienhuid, koeienhuid meubelen,

Koeienhuid fauteuil

Mooie koeienhuid fauteuil van de specialist De jachtkamer.

Koeienhuid fauteuil: uniek en comfortabel
Een koeienhuid fauteuil is leuk om te zien en verhoogt de sfeer in uw woning of kantoor. De koeienhuid fauteuil is niet alleen prachtig afgewerkt, maar zit bovendien erg comfortabel. De fauteuils van koeienhuid zijn verkrijgbaar in diverse maten en huiden.
U kunt de koeienhuid stoel geheel om maat laten maken. Er is een ruime keuze huiden waaruit u kunt kiezen, wij hebben bijvoorbeeld grijze koeienhuid, zwarte koeienhuid, bruine koeienhuid maar ook bonte koeienhuiden. De dierenhuiden en –geweien zijn 100% echt.

Voor trendy koeienhuid stoelen
De koeienhuid stoelen van De Jong Interieur zijn echte blikvangers in uw woning of kantoor.

Goed verzorgde koeienvacht
Koeienhuid stoelen van De Jong Interieur zijn extra zacht en zitten heel comfortabel. De koeienvacht wordt door ons op deskundige wijze verzorgd zodat de vacht een heel aangenaam voel- en zitplezier geeft. De koeienhuid stoelen zijn stevig en degelijk door gebruik van goede kwaliteit hout.
Koeienhuid stoelen geven uw interieur een warme uitsraling. 


Overige zitmeubelen van De Jachtkamer

De Jachtkamer heeft niet alleen maar koeienhuid fauteuils in het assortiment. Wij hebben veel meer leuks en betaalbaars in onze collectie. Een greep uit onze collectie zitmeubelen:

  • Banken van koeienhuid;

  • Banken zonder arm/ rugleuning;

  • Love Seats van koeienhuid;

  • Hockers van koeienhuid;

  • Krukjes van koeienhuid;

  • Poefs van koeienhuid.

Voor modern wonen met een natuurlijke uitstraling bent u bij ons dus op het juiste adres.

Vraag de nieuwsbrief aan
De Jachtkamer is altijd op pad om voor u op zoek te gaan naar exclusieve jachttroffeeen. Op onze website staat onze collectie overzichtelijk weergegeven. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes vraagt u onze nieuwsbrief aan.

Interieur speurtocht

Wij van De Jong Interieur zijn regelmatig op speurtocht voor het aanvullen van onze voorraad. Wij selecteren de mooiste meubelen en woondecoratie artikelen speciaal voor u. Het bezichtigen van ons uniek assortiment is alleen op afspraak mogelijk. Op onze website vindt u een zo compleet mogelijk overzicht van ons assortiment.

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com