Opgezette giraffe, opgezette kop van en giraffe

Opgezet giraffe/ Opgezette giraffenkop, kop Giraffe.

De fantasie om uw interieur op een natuurlijke wijze in te richten wordt werkelijkheid als u kiest voor opgezette giraffe van De Jachtkamer! Wij hebben een ruime collectie aan vakkundig en exclusief opgezet giraffe koppen Naast een opgezette kop van een giraffe is het ook mogelijk om een compleet opgezette giraffe te leveren. De Giraffe kan in elke gewenste stand geprepareerd worden.

De opgezette giraffe, kop van een giraffe collectie van De Jachtkamer:

In onze exclusieve en omvangrijke collectie vindt u Europese en Afrikaanse dieren, in agressieve houdingen of juist in een rustige houding of slapend. Onze Europese collectie bestaat uit herten, reeen, hazen, stieren, vossen en mouflons. In de buitenlandse collectie vindt u onder andere de leeuw, ijsberen, zebra, springbok, impala en giraffe. Niet alleen de volledige dieren, maar ook de koppen alleen vindt u bij ons. Deze opgezette koppen kunnen snel en gemakkelijk vastgemaakt worden aan de wand. De Jachtkamer is de trendsetter in modern wonen met een wildlife look. Zo hebben wij vloerbedekkingen van diverse dierenhuiden, meubelen en kroonluchters van geweien. Speciaal voor uw interieur hebben wij een unieke en prachtige spiegel en karaffen. Bent u geïnteresseerd in onze opgezette giraffe of één van onze geweien artikelen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons op het nummer 06- 141 320 62

Wij hebben naast opgezette giraffe ook zeer veel opgezette andere dieren zoals; Opgezette vogeltjes, opgezet vogeltje, opgezette pauw te koop, opgezette zebra en opgeztte stierenkop, mooie opgezette springbokken. Maar een opgezette giraffe is wel een zeer bijzonder stuk in uw interieur. Voor een geprepareerde giraffe heeft u zeer veel ruimte nodig omdat deze kop zeer groot is.

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com