Natuurgetrouw opgezette hertenkop, Hertenkop te koop

Opgezet hert/ Opgezette hertenkop.

De fantasie om uw interieur op een natuurlijke wijze in te richten wordt werkelijkheid als u kiest voor opgezette hertenkop van De Jachtkamer! Wij hebben een ruime collectie aan vakkundig en exclusief opgezet hertenkoppen Naast een opgezette kop van een hert is het ook mogelijk om een compleet opgezet hert te leveren. Het hert kan in elke gewenste stand geprepareerd worden. We hebben opgezette damherten, opgezette edelherten, opgezette reeen, en opgezette reekopjes.

De grote collectie opgezette dieren van De Jachtkamer:

In onze exclusieve en omvangrijke collectie vindt u Europese en Afrikaanse dieren, in agressieve houdingen met loerende ogen en angstaanjagende tanden. Onze Europese collectie bestaat uit boerderijdieren, herten, reeen, hazen, stieren, vossen en mouflons. In de buitenlandse collectie vindt u onder andere de leeuw, ijsberen, springbok, zebra, springbok, impala en giraffe. Niet alleen de volledige opgezette dieren, maar ook de koppen alleen vindt u bij ons. Deze koppen kunnen snel en gemakkelijk vastgemaakt worden aan de wand. De Jachtkamer is de trendsetter in modern wonen met een wildlife look. Zo hebben wij vloerkleden van diverse dierenhuiden, meubelen en kroonluchters van geweien. Speciaal voor uw interieur hebben wij unieke en prachtige spiegels en karaffen. Bent u geïnteresseerd in ons opgezette hert of één van onze geweien artikelen? Mail ons dan info@dejachtkamer.nl of bel ons op het nummer 06-141 320 62

Als een opgezette kop van een mooi hert zoekt. Opgezet hert te koop bij de Jachtkamer. Ik zoek een opgezet hert of een hertenkop. Voor een mooie hertenkop bent u bij de Jachtkamer aan het juiste adres. Een compleet opgezet hert met een groot gewei verkopen we ook. Opgezette hertengeweien en herten met mooie geweien in ons assortiment. Bel de Jachtkamer als u zoekt naar een bijzonder opgezet dier, opgezette vos, opgezette vogel, opgezette pauw, we hebben alle opgezette dieren.

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com