Mooie sierlijke gewei lamp kopen

Kroonluchter gewei

Een kroonluchter van herten gewei: hip en indrukwekkend

Exclusieve woondecoratie: kroonluchter van herten gewei
De Jachtkamer is toonaangevend in exclusieve en antieke interieurdecoratie. Voor de natuurliefhebbers die natuur invloeden in hun interieur willen, hebben wij exclusieve interieurartikelen. Een kroonluchter van herten gewei staat hip en indrukwekkend aan het plafond.

Kroonluchter gemaakt van gewei van damhert of edelhert
Een kroonluchter van gewei zorgt voor een aparte sfeer en ambiance in uw woonhuis of kantoor. De Jachtkamer heeft wand, staande en hangende gewei lampen in diverse modellen en afmetingen. Bij ons heeft u keuze uit damhert of edelhert geweien. Een lamp of kroonluchter van gewei is een indrukwekkende aandachttrekker. Gewei lampen en kroonluchters zijn slechts 2 items uit ons assortiment gewei ornamenten. Wij hebben ook tafels en stoelen met geweien van damhert en edelhert.

Voor liefhebbers van uniek meubilair
De Jachtkamer heeft een complete interieur uitrusting voor het inrichten van uw woonhuis of kantoor. Met onze meubelen en decoratie accessoires geeft u aan dat u het net even anders wilt.

Voor de inrichting van uw landelijke interieur bent u bij De Jachtkamer  aan het juiste adres. Onze landelijke meubels en asseccoires staan prachtig in uw woning, landhuis of ski chalet. Ook komen onze meubels erg mooi tot hun recht in uw landelijke interieur. Denk bijvoorbeeld aan onze: bank gemaakt van geweistoel gemaakt van geweikrukjes gemaakt van geweikroonluchters gemaakt van gewei, gewei wandlampen, geweilampen, gewei kroonluchters, Banken gemaakt van koeienvel, fauteuil gemaakt van koehuid, stoel van koeienhuid, koehuiden, koeienhuid, schapenvachten, geitenhuid, rendiervellen, rendierhuiden.
Naast landelijke interieurs staan onze meubels, kroonluchters, dierhuiden etc ook erg mooi in een modern interieur. Denk hierbij aan een mooie kroonluchter van gewei boven een rustiek houten tafel.

Ook verzorgen wij de totaalinrichting voor uw woning. Informeer naar de mogelijkheden. 

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com