Mooi opgezette zebra kop

Opgezet zebra / Opgezette zebrakop.

De fantasie om uw interieur op een natuurlijke wijze in te richten wordt werkelijkheid als u kiest voor opgezette zebrakop van De Jachtkamer! Wij hebben een ruime collectie aan vakkundig en exclusief opgezet zebrakoppen. Naast een opgezette kop van een zebra is het ook mogelijk om een compleet opgezette zebra te leveren. De zebra kan in elke gewenste stand geprepareerd worden.

De opgezette zebra, zebrakop collectie van De Jachtkamer:

In onze exclusieve en omvangrijke collectie vindt u Europese en Afrikaanse dieren, in agressieve houdingen met loerende ogen en angstaanjagende tanden. Onze Europese collectie bestaat uit grizzly beren, hazen, stieren, vossen en mouflons. In de buitenlandse collectie vindt u onder andere de leeuw, ijsberen, tijgers en giraffe. Niet alleen de volledige dieren, maar ook de koppen alleen vindt u bij ons. Deze koppen kunnen snel en gemakkelijk vastgemaakt worden aan de wand. Bent u geïnteresseerd in onze opgezette zebra's of één van onze geweien artikelen, informeer dan naar de mogelijkheden.

Als een opgezette kop van een zebra zoekt. Opgezette zebra te koop bij de Jong Interieur. Onze zebrakoppen zijn zeer natuurgetrouw opgezet. Onze opgezette dieren komen voornamelijk uit dierentuinen. Het zijn alleen zeer mooie en vakkundig opgezette dieren. Kijk ook een op de website van de Jachtkamer om een mooie zebrakop te vinden. We hebben veel opgezette zebra's op voorraad.

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com