Koeienhuid stoel, stoel van koehuid, koeienhuid meubelen

Koeienhuid stoelen in uw jachtkamer.

Koeienhuid stoelen geven uw interieur of een speciaal tintje

Voor trendy koeienhuid stoelen
De Jachtkamer is het adres voor unieke en trendy interieur ornamenten. Onze assortiment interieur decoratie bestaat uit dierenhuiden en geweien van verschillende dieren. De dierenhuiden en geweien zijn 100% echt. De koeienhuid stoelen van De Jachtkamer zijn echte blikvangers in uw woning of kantoor.

Goed verzorgde koeienvacht
Koeienhuid stoelen van De Jachtkamer zijn extra zacht en zitten heel comfortabel. De koeienvacht wordt door ons op deskundige wijze verzorgd zodat de vacht een heel aangenaam voel- en zitplezier geeft. De koeienhuid stoelen zijn stevig en degelijk door gebruik van goede kwaliteit hout.
Voor het verfraaien van uw interieur met dierornamenten heeft u keuze uit oa: Europese of Afrikaanse dieren. Een lievelingsdier naar keuze geeft uw interieur een extra persoonlijk karakter.

Interieur speurtocht
Wij van De Jachtkamer zijn regelmatig op speurtocht voor het aanvullen van onze voorraad. Wij selecteren de mooiste meubelen en woondecoratie artikelen speciaal voor u. Het bezichtigen van ons uniek assortiment is alleen op afspraak mogelijk. Op onze website vindt u een zo compleet mogelijk overzicht van ons assortiment

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com