Gewei meubels te koop

Een gewei bank van De Jachtkamer: exclusief en tijdloos

Een klasse apart
De Jachtkamer heeft exclusieve meubelstukken voor het verfraaien van woon- of kantoorinterieur. Huiden en geweien van verschillende dieren maken ons assortiment interieurdecoratie tijdloos en apart. Een gewei bank van De Jachtkamer past in vrijwel elk interieur en is goed te combineren met andere meubelstukken.
 
De gewei bank is een echte blikvanger
De Jachtkamer heeft de mooiste meubelstukken met afgeworpen geweien van damherten en edelherten. Een gewei bank is een echte blikvanger, ongeacht waar u dit meubelstuk plaatst. Een gewei wordt behalve als bank ook gemaakt tot onder andere

  • Wanddecoratie;

  • Bijzettafel;

  • Hanglamp;

  • Kapstok;

  • Kroonluchter.

De Jachtkamer heeft ook een ruim assortiment aan prachtige dierenhuiden en opgezette dierkoppen. Afhankelijk van uw stijl en smaak heeft u keuze uit oa: Europese of Afrikaanse dieren.

De nieuwste ontwikkelingen
Het bezichtigen van onze gewei banken is alleen mogelijk op afspraak. Vanwege frequente deelname aan diverse nationale en internationale interieur beurzen zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van woondecoraties en meubelen van edel- en damhertgeweien.

De Jong Interieur

Wij hebben exclusieve geweien meubelen, alsook teakhout meubelen. De Jong Interieur is gespecialiseerd in interieurdecoraties, die vervaardigd zijn van dierenhuiden en geweien van verschillende dieren. Doordat wij frequent deelnemen aan nationale en internationale beurzen, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van woondecoraties en meubelen van edel – en damhertgeweien. Onze geweien meubelen staan stoer en stijlvol in uw woonkamer en geven het geheel een wildlife uitstraling. Om uw interieur op een intieme manier compleet te maken, kiest u voor onze geweilampen of kroonluchters. Uw jassen en hoeden kunnen netjes opgehangen worden aan de staande geweien kapstokken. De Jong Interieur heeft ook een ruim assortiment aan prachtige dierenhuiden en koppen. Afhankelijk van uw stijl en smaak kunt u kiezen uit Europese of Afrikaanse dieren. Wilt u meer informatie over onze prachtige meubelen of onze verschillende decoraties?

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com